Tuesday, July 14, 2009

実家に帰ってきて何度かてんぷらをした。同じ粉、普通の野菜なのに何だかとっても美味しい。もちろん、野菜はじじ(私の祖父)の畑の物が多いので新鮮な野菜を使っていることも美味しい理由だろうけれど、もしかしててんぷら鍋が違うのかも?と、思い、家のと同じ南部鉄器・岩鋳(iwachu)のてんぷら鍋を買ってみた。ついでに、前から欲しいと思っていたたい焼き器もついでに購入!アメリカに帰ったら美味しいてんぷらを揚げるぞ~。
I made Tempura several time since I came to Japan. I thought it is little better than I made in US but I used same ingredient. Only different thing was the Tempura pot. So I bought a Iwachu tempura pot. Hope I will make a better Tempura when I go home.

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